Monday, January 25, 2010

Welcome!=)

haha..at last aku ada gak blog..
saja nk nyibuk gak bt..
kwn2 bek aku suma ada...aku pon nk ada jugak..hehe~

okeyla..nk knalkn jugak diri aku sikit2..
kalu kwn2 yg dh knal aku tu pon bca la jgk ye aku nk pot pet apa neh..hehe~
name,ainatul mardhiah bt daud..anak kpd pakcik daud dan makcik shimah~=)
mcm aku slalu ckp kt bf aku!bila bf ku bertnya,cmeynya la anak spa neh??aku pon seraya menjawab,anak spa lgik...anak pakcik daud la..hehe:P
asal kulim,kedah..but now study kt ukm kl..
tmpat yg pling besh la!!haha~sbb shopping complex byk..
tiap2 ujung mgu kua,perabih duit..ish2...pa nk jdik..
tp msih terkwal ye..aku kaki shoppin jek..jgn riso ye mak dan abahku=)

perlu jugak ke aku gtaw spa kwn2 bek aku???hehe..
perlu2...nanti dorg bca blog aku gak kn..
my bff,siti nurnasihah!!i love u dear!!
mmg dye tahu everything la psl aku..mslh aku pon sume dye taw..
aku pon slalu susa kn dye kalu de probs..hehe..sowi dear~
then,kwn dri kecik smpaila skg,ummi shairah n siti norshafika!!
korg kwn terbaik aku smpai mati weh!!=)
then syg gak kt rumate aku yg sekepala ngn aku ne,amirah(mia) n afiqah bahirah!
korg mmg terbaikk!!wee=)

aku heppi sgt ngn life aku skg neh...
mempunyai sahabat2 yg baik,memahami,slalu wat aku enjoy n tke cre of me..thanx guys~
then ada lak insan yg menyanyagi aku setiap msa,mohd hafizi mohamad!
u mke my world shining dear,put a smile on me=)
1 kelebihan bf aku neh,dia sgt pndai mengawal kemarahan aku..hehe...
sgt2 cool n taw mcna nk cool down kn aku yg agk suka merajok neh..apa2 pon u r da best dear!

erm..aku rsa byk sgt dh neh aku berleter,,
nk smyg maghrib plak!!dh kol bpe neh..ish2~
k,la..gtg now..nnt aku pot pet lg eh..
thanx 4 coming n read my blog neh..
sile dtg lg ye..=)

2 comments:

  1. haha terharu nme ak ko sebut dlu..XOXO..:)
    p/s:follow blog ak yer..tq..:)

    ReplyDelete